Ο Ταρντέλι πιο κοντά στον… εθνικό πάγκο!

Στην περίπτωση του Μάρκο Ταρντέλι φαίνεται να καταλήγει η διοίκηση της ΕΠΟ, μετά τις επαφές που είχε με τους τελικούς υποψήφιους για τη διαδοχή του Φερνάντο Σάντος, στον πάγκο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Οι επαφές που υπήρξαν με τον Μάρτιν Γιόλ, δεν κατέληξαν σε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς ο Ολλανδός προπονητής δεν δέχθηκε να μειώσει τις απαιτήσεις του. Τουναντίον, οι συζητήσεις που διεξήχθησαν με τον Μάρκο Ταρντέλι έδειξαν ότι επί της ουσίας δεν υπάρχουν διαφορές και ότι το έδαφος είναι πρόσφορο για συνεργασία.

Η ΕΠΟ αναμένεται να έχει επικοινωνία τόσο με τον Χοσέ Καμάτσο, όσο και με τον Αρμίν Φε, οι οποίοι συμπληρώνουν την… τελική τετράδα, ωστόσο με τα σημερινά δεδομένα η πλάστιγγα έχει γείρει αποφασιστικά προς το μέρος του Μάρκο Ταρντέλι, ο οποίος φαίνεται να κέρδισε με τη συμπεριφορά του τους Έλληνες παράγοντες. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής ενδέχεται να κλείσει άμεσα, ίσως και μέσα στη Μεγάλη Βδομάδα. Διευκρινίζουμε ότι ο νέος κόουτς θα αναλάβει τυπικά μετά το Μουντιάλ του καλοκαιριού και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, έχοντας σαν στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2016, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα