«Ο Τζιτζικώστας μπορεί να “μεγαλώσει” την παράταξη και να την οδηγήσει σε νίκη»

Στους λόγους που θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα αναφέρθηκε εκ νέου η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. 

“Έχω τοποθετηθεί ανοιχτά από την πρώτη στιγμή ανοιχτά υπέρ του κ. Τζιτζικώστα, το οποίο προφανώς δεν αλλάζει” τόνισε η βουλευτής της Ν.Δ. η οποία υπογράμμισε δε, ότι ο κ. Τζιτζικώστας μπορεί να “μεγαλώσει” την παράταξη και να την οδηγήσει σε εκλογική νίκη.

“Δεν έχω να πω άσχημα πράγματα για τους υπόλοιπους αλλά πιστεύω ότι ο κ. Τζιτζικώστας και ιδεολογικά τοποθετημένος είναι σωστά, έδειξε ότι έχει τις διοικητικές ικανότητες, πιστεύω ότι έχει και τη διάθεση, την τόλμη και την ικανότητα να αλλάξει αυτά που χρειάζονται στη ΝΔ, να επανασυνδέσει με ένα ευρύτερο κοινό και να ‘μεγαλώσει’ την παράταξη έτσι ώστε να μας οδηγήσει σε μια νίκη, σε σχέση με τον κ. Τσίπρα. Είναι σίγουρα ο πιο ικανός γι’ αυτό” επισήμανε.

Η κ. Ασημακοπούλου είπε επίσης ότι η προεκλογική διαδικασία στη ΝΔ δεν θα επηρεάσει το “αντιπολιτευτικό σθένος” γιατί -όπως επισήμανε- “αυτά που γίνονται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι τόσο σκληρά για τον κόσμο που είναι αδύνατον να μη μας ενώνουν”.

Για τη συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών, ανέφερε ότι επί κυβέρνησης ΝΔ η προστασία της πρώτης κατοικίας ήταν διασφαλισμένη και ότι με τη νέα συμφωνία δεν προστατεύεται πλέον, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς στα θέματα που αφορούν το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το προσφυγικό. “Απ’ όπου και να το πιάσεις είναι πεδίο δόξης λαμπρό για την αντιπολίτευση” κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα