Πένθος για τον Ούμπιδες

Το προσωπικό του δράμα περνά αυτές τις ώρες ο Χαβιέρ Ούμπιδες, ο οποίος σήμερα ενημερώθηκε από την Αργεντινή για τον θάνατο της 35χρονης αδελφής του που έδινε την μάχη της με την επάρατο νόσο.

Ο Αργεντινός άσος προπονήθηκε σήμερα το πρωί κανονικά και μόλις τελείωσε το πρόγραμμα δέχθηκε τηλεφώνημα στα αποδυτήρια από την οικογένεια του στην Αργεντινή. Τα νέα ωστόσο δεν ήταν ευχάριστα . Η αγαπημένη του αδελφή έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 35 ετών χτυπημένη από την επάρατο νόσο αφήνοντας πίσω της τρία παιδιά.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος κινήθηκε αστραπιαία και του εξασφάλισε εισιτήρια για να ταξιδέψει σήμερα το απόγευμα με προορισμό το Μπουένος Άιρες προκειμένου να πει αύριο το τελευταίο αντίο στην αδελφή του.

Ο ίδιος ζήτησε να επιστρέψει την Παρασκευή για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή μας Σα Πίντο για τον αγώνα στα Γιάννινα, αυτό σημαίνει ότι θα πάρει την πτήση της επιστροφής την Πέμπτη το απόγευμα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών κ. Γιώργος Σπανός, το διοικητικό συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του έστειλαν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο της αδελφής του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα