Περίπου 3.000 ευρώ το εισιτήριο στο «Εl Clasico»

Αν κάποτε ήταν στη μόδα τα διακοποδάνεια, πλέον ο κόσμος πάει στις τράπεζες για… «Ελκλασικοδάνειο»! Όχι φυσικά στην Ελλάδα της κρίσης, αλλά σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου.

Βλέπετε, το ισπανικό ντέρμπι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα όλης της υφηλίου και το ίδιο θα συμβεί και το Σάββατο. Εκείνοι που μπορούν να το δουν από κοντά είναι οι κάτοχοι διαρκείας της Μπάρτσα (45.000 περίπου) κι άλλοι τόσοι που θα προλάβουν να αγοράσουν εισιτήριο.  Και επειδή οι τιμές των εισιτηρίων είναι αστρονομικές, αυτό δεν σημαίνει πως κάποια θα μείνουν αδιάθετα.

Τα εισιτήρια που κοστίζουν 600 και 1.000 ευρώ έχουν ήδη πετάξει και πλέον απομένουν αυτά που κοστίζουν πάνω από 2.000 ευρώ και σε ορισμένες θύρες φτάνουν τα 3.000 ευρώ! Αυτά τα εισιτήρια συνήθως πωλούνται μέσω διαδικτύου σε χώρες της Ασίας, όπου κάποιοι τρελαμένοι με το ποδόσφαιρο πληρώνουν αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή κοντά στα 800 ευρώ κι τριπλάσιο ποσό μόνο και μόνο για το εισιτήριο του αγώνα! Απίστευτα πράγματα.

Μιλάμε ότι μόνο με τις εισπράξεις του συγκεκριμένου αγώνα η Μπαρτσελόνα θα πληρώσει το ετήσιο μισθό του Λιονέλ Μέσι. Κάπως έτσι δίνονται τόσο μεγάλα συμβόλαια σε αυτούς τους παίκτες και σε αυτές τις ομάδες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα