Περνάει στους «8» ο Αστέρας, 0-3 την ΑΕΛ!

Μόνο αν γίνει έκπληξη ολκής θα χάσει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αστέρας Τρίπολης που για μία ακόμη χρονιά διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο και από τους δύο θεσμούς. Στο ματς της Λάρισας νίκησε 0-3 την ΑΕΛ και πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης.

Το ματς ξεκίνησε με τον Αστέρα να έχει την υπεροχή και μία φλύαρη κατοχή της μπάλας, την οποία, όμως, μετουσίωσε σχεδόν γρήγορα σε γκολ στο 18’ όταν ο Γιαννούλης προωθήθηκε, πάτησε περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα δοκάρι και γκολ! Με το που σκόραραν οι φιλοξενούμενοι άφησαν χώρο στην ΑΕΛ και προτίμησαν το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ο Φούντας έκανε το 0-2 στο 65’ και κάπου εκεί οι Θεσσαλοί παράτησαν την προσπάθεια. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μουκάμ στις καθυστερήσεις.

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (68’ Κουτσιανικούλης), Ουρτάδο, Πάτο, Μπουντόπουλος (57’ Μαρουκάκης), Μπόγιοβιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Αλόκο, Κιτοκό, Ντουντού (23’ Χαμπντανί), Κουρμπέλης (78’ Τορμένα), Δημούτσος (46’ Φούντας), Τσοκάνης, Μούκαμ, Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα