Περού και Αργετινή “σφάζονται” για το εισιτήριο του Μουντιάλ!

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ "ΛΑ ΜΠΟΜΠΟΝΕΡΑ"

Παιχνίδι δίχως αύριο είναι αυτό που διεξάγεται… αύριο (2:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας) μεταξύ της Αργεντινής και του Περού για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η παρέα του Μέσι αν δεν νικήσει κινδυνεύει μέχρι και με αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο και ως γνωστόν, Μουντιάλ χωρίς Αργεντινή είναι σαν σουβλάκι χωρίς τζατζίκι.

Αυτή τη στιγμή και μετά από 16 αγωνιστικές την πρόκριση έχει εξασφαλίσει μόνο η Βραζιλία, ενώ Ουρουγουάη και Κολομβία μόνο με “αυτοκτονία” θα χάσουν το εισιτήριο. Οι υπόλοιπες ομάδες ωστόσο δεν είναι εξασφαλισμένες. Το Περού και η Αργεντινή έχουν 24 βαθμούς και μόνο η ομάδα που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση προκρίνεται απ’ ευθείας. Η πέμπτη θα παίξει μπαράζ.

Η έκτη Χιλή με 23 πόντους, η Παραγουάη με 21 και το Εκουαδόρ με 20 διατηρούν μαθηματικές ελπίδες που σημαίνει πως στην Αργεντινή δεν κάνει η ισοπαλία, διότι τότε μπλέκει. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αποστολή του Περού ταξίδεψε στο Μπουένος Άιρες με δικά της τρόφιμα για να αποφύγει τη… δηλητηρίαση.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων στο Περού γράφουν πως ο Ινφαντίνο, δηλαδή η FIFA, έχει στήσει ολόκληρο μηχανισμό προκειμένου να μη χαθεί αυτό το ματς για την Αργεντινή, προκειμένου να προκριθεί πάση θυσία στο Μουντιάλ. Με λίγα λόγια, θεωρούν πως τους έχουν στήσει και ετοιμάζονται για πόλεμο. Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα