Ποιον υποψήφιο «καρφώνει» ο Κικίλιας;

ΜΕΣΩ TWITTER…

Την τέχνη του μπάσκετ την έμαθε καλά ο Βασίλης Κικίλιας, αλλά από πολιτικά… κλεψίματα μάλλον υστερεί. Κι αυτός είναι ο λόγος που ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής Α΄ Αθηνών της Ν.Δ. αναγκάστηκε μέσω των social media να «καρφώσει» –χωρίς να κατονομάσει– κάποιους από τους μονομάχους της αρχηγίας της Νέας Δημοκρατίας ότι οικειοποιούνται δικές του προτάσεις.

Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter ο «γαλάζιος» βουλευτής» ανήρτησε το εξής σχόλιο:

«Υποψήφιοι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας χρησιμοποιούν ως δικές τους τις προτάσεις μου. Με τιμά. Δεν τους τιμά».

Μάλιστα το «τιτίβισμα» του Βασίλη Κικίλια συνοδεύεται και από έναν σύνδεσμό (http://bit.ly/1ZT5dZj) στον οποίο οι αναγνώστες μπορούν να διαβάσουν σχετικό άρθρο του στην Καθημερινή της 11ης Οκτωβρίου.

Εκεί ο Β. Κικίλιας κάνει λόγο για έλλειψη βραχυπρόθεσμου και μεσοπρόθεσμου σχέδιο εκ μέρους της Ν.Δ., θεωρεί ότι «περισσεύουν οι μαξιμαλισμοί, η επικοινωνία και η μικροπολιτική», ενώ εξηγεί επιγραμματικά τον τριμερή κλιμακωτό σχεδιασμό (ανακατασκευή κόμματος – ανασύνθεση παράταξης – ανάληψη διακυβέρνησης) που χρειάζεται το κόμμα.

Μένει να αποδειχτεί στην πράξη αν κάποιος από τους υποψηφίους στην κούρσα της “γαλάζιας” αρχηγίας παραδεχτεί το… copy paste ή αν θα κάνει το «παγώνι».  Ίδομεν…

φωτογραφία

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα