Πουλάει τη βίλα του στην Αγγλία ο Ντι Μαρία!

Πωλητήριο στην πολυτελή βίλα που διέμενε στο Μάντσεστερ έβαλε ο ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ, Άνχελ Ντι Μαρία, εντείνοντας τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την αγγλική ομάδα το καλοκαίρι!

Το γεγονός που τάραξε τον – έτσι και αλλιώς – προβληματισμένο διεθνή Αργεντινό, ήταν η απόπειρα ληστείας που δέχθηκε η οικογένειά του τον Φεβρουάριο. Η αντίδραση της συζύγου του ήταν να αποχωρήσει από το σπίτι και να μένει μαζί με τα παιδιά της σε ξενοδοχείο, έχοντας επιπροσθέτως και συνοδεία για την ασφάλειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί σε αγγλικά ΜΜΕ και δεν έχουν διαψευστεί από κανέναν, η σύζυγος του Αργεντινού έχει απαιτήσει την αποχώρηση τους από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς θεωρεί ότι στην Αγγλία δεν είναι ασφαλής. Παράλληλα, η Παρί Σεν Ζερμέν εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτη, έναντι του ποσού ρεκόρ των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ίδιος πάντως δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως. Ωστόσο ήταν προβληματισμένος εδώ και καιρό, καθώς δεν έχει εγκλιματιστεί στην Αγγλία, ούτε και στον τρόπο παιχνιδιού του Λουίς Φαν Γκάαλ. Η αγγελία για την πώληση του σπιτιού του ενίσχυσε το σενάριο φυγής του, την οποία αρκετοί θεωρούν ως δεδομένη. Όσο για την αγγελία, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πωλείται φανταστική έπαυλη σε εξαιρετική περιοχή στην καρδιά του Πρέστμπερι, σε ιδιωτικό δρόμο, με εσωτερική πισίνα, τζακούζι, γυμναστήριο, μεγάλο ξενώνα, ένα play-room και έναν μεγάλο κήπο».

Πωλείται όπως είναι… επιπλωμένο δηλαδή και με οποιαδήποτε προσφορά!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα