Πρώτος στόχος ο Σουμπίνιο για αντι-Καραγκούνης

Ολοκληρώθηκε και τυπικά χθες το βράδυ (30/12) η μετακίνηση του Θανάση Καραγκούνη στην ολλανδική Τσβόλε και πλέον ο Ατρόμητος με σχετικά γεμάτα ταμεία ψάχνει τον αντικαταστάτη του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Διακαής πόθος του Γιώργου Παράσχου είναι ο γνωστός του από πέρυσι αλλά και παλιότερα από τον Λεβαδειακό, Σουμπίνιο που αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο σε ομάδα του Αζερμπαϊτζάν (Καραμπάκ).

Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που έριξε… γέφυρες προς Περιστέρι μεριά αφού δεν περνά καθόλου καλά στη νυν ομάδα του και γνωρίζει πως στον Ατρόμητο θα έχει και οικονομική ασφάλεια ενώ εξασφαλίζει και το ανταγωνιστικό επίπεδο ποδοσφαίρου.

Είναι τέτοια η επιθυμία του επιθετικού χαφ να επιστρέψει που είναι πρόθυμος να χαρίσει το συμβόλαιό του και να υπογράψει με σαφώς λιγότερα χρήματα στην ομάδα του Περιστερίου.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο 1,5 χρόνου με συνολικές αποδοχές 200.000 ευρώ αλλά από τη στιγμή που ο «Σούμπι» δεν έχει μείνει ελεύθερος όλα είναι πολύ ρευστά. Άλλωστε, ο Ατρόμητος έχει δείξει ότι δεν θέλει οι μεταγραφικές του υποθέσεις να εξελίσσονται σε σίριαλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα