Πρώτο «μπαμ» από Λίβερπουλ, έκλεισε Σακιρί!

Την πρώτη της μεταγραφή για τον Ιανουάριο έκλεισε η ομάδα της Λίβερπουλ, καθώς ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Σερντάν Σακιρί!

Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται σε 13 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, με την ολοκλήρωση των διαδικαστικών. Ο διεθνής Ελβετός δεν συμπεριλαμβανόταν στα βασικά πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα και για τον λόγο αυτόν αιτήθηκε τη μεταγραφή του, όπως και έγινε.

Ο Μπρένταν Ρότζερς είχε στοχεύσει ευθύς εξ αρχής τον 23άχρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος εντυπωσίασε με την παρουσία του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το περασμένο καλοκαίρι. Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός των «κόκκινων» κέρδισε αρκετούς πόντους, καλύπτοντας ένα ικανό ποσοστό της αμφισβήτησης που βίωνε το τελευταίο διάστημα, καθώς κατάφερε να κλείσει μία μεταγραφή, την οποία διεκδικούσαν τόσο η Άρσεναλ, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη Λίβερπουλ αναμένουν τον Σακιρί προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία, καθώς φοβούνται «σφήνα» της τελευταίας στιγμής από τις δύο άλλες διεκδικήτριες του Ελβετού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα