Πυροδότησε τη βόμβα Μπραντάο ο Κομπότης!

Ο Λεβαδειακός ή δυναμώνει πάρα πολύ στην επίθεση με ένα θωρηκτό που τα του δώσει τα γκολ, τις ασίστ, το εκτόπισμα, τις κερδισμένες μονομαχίες, τα φάουλ  που θα χρειαστεί για να μείνει στην κατηγορία, ή θα πέσει σε μεγάλη… λούμπα.

Η Γιάννης Κομπότης είπε το «οκ» σε πρόταση μάνατζερ και αποκτά για λογαριασμό του Λεβαδειακού τον 37χρονο Βραζιλιάνο φορ Μπραντάο, άλλοτε παίκτη της Μαρσέιγ, της Σεν Ετιέν και της Σαχτάρ, έναν φορ με εμπειρία, βιογραφικό και επιτυχίες προσωπικές και ομαδικές σε όποιον σύλλογο της Ευρώπης κι αν αγωνίστηκε!

Τον Μπραντάο τα προηγούμενα χρόνια τον ήθελε και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αλλά να που τελικά έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Λεβαδειακού, σε μία ηλικία βέβαια ιδιαίτερα προχωρημένη. Δεν είναι λίγοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές, βέβαια, που χάρη στη γερή τους κράση ολοκληρώνουν την καριέρα τους μετά τα 39… Ο Μπραντάο είναι μόλις 37 και στην καριέρα του δεν είχε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ σοβαρό τραυματισμό. Έχασε 21 μέρες το 2010 και άλλες 14 το 2012 με προβλήματα στους προσαγωγούς και τέλος. Αυτοί ήταν οι μοναδικοί τραυματισμοί στην καριέρα του, με εξαίρεση κάποιες κακώσεις από χτυπήματα αντιπάλων.

Τα καλύτερα χρόνια της καριέρα του τα πέρασε σε κάθε περίπτωση στη Σαχτάρ όπου έβαζε τα γκολ δύο-δύο, ενώ μέχρι και το 2013 είχε αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα