Πόρτα για τη… Γλασκώβη ανοίγει ο Γκατούζο!

Πόρτα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρέιντζερς άνοιξε και… επισήμως ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα “Daily Mail”, αντιδρώντας θετικά στα τελευταία δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν ως υποψήφιο για τον πάγκο των Σκωτσέζων!

Αρχικά, το δημοσίευμα που ήθελε τον Τζενάρο Γκατούζο να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους διαδόχους του Μακ Κόιστ προκάλεσε προβληματισμό στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς ο Ιταλός προπονητής είναι αυτός που μεσολάβησε δυναμικά, προκειμένου να βρεθούν επενδυτές από την Ιταλία για την ομάδα. Η ενέργειά του είχε ως αποτέλεσμα αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλα τα επίπεδα, μεταξύ των οποίων ήταν και η παραίτηση του προέδρου της ΠΑΕ, Μάνθου Πουλινάκη!

Ο προβληματισμός, όμως, έγινε σκέψεις και ανησυχία την επομένη, καθώς ο Τζενάρο Γκατούζο όχι μόνο δεν έβαλε ένα πρόωρο τέλος στα σενάρια, αλλά τα ενίσχυσε, σηκώνοντας το γάντι και δηλώνοντας πως θέλει να δουλέψει στη Ρέιντζερς, αλλά αφού απομακρυνθεί ο προπονητής της! Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού στην Daily Mail:

«Η γυναίκα μου είναι από τη Γλασκώβη, όμως ο κυριότερος λόγος για τον οποίο θέλω να πάω στους Ρέιντζερς είναι λόγω του μεγέθους του συλλόγου. Πιστέψτε με, η προτεραιότητά μου δεν είναι η οικογένειά μου. Είναι η δουλειά μου και η ευκαιρία να εργαστώ σε ένα μεγάλο κλαμπ, βρίσκεται μέσα στην καρδιά μου. Η παρουσία μου στον ΟΦΗ δεν είναι απλή. Ήθελα να φύγω αλλά οι οπαδοί του ΟΦΗ δεν με άφησαν και είμαι καλά στην ομάδα».

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει έντονο αναβρασμό στο Ηράκλειο. Οι παράγοντες του Ομίλου προσπαθούν να καταλάβουν ποιες ακριβώς είναι οι προθέσεις του Τζενάρο Γκατούζο, ενώ αισθάνονται ανασφάλεια για το αν και κατά πόσο θα προχωρήσει η επένδυση των Ιταλών στην ομάδα τους. Πολύ δε περισσότερο, από τη στιγμή που οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, με την παραίτηση του προέδρου και τον ορισμό προσωρινής διοίκησης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών. Στην παρούσα φάση, οι υποψήφιοι επενδυτές διενεργούν έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, προκειμένου να διαπιστώσουν το μέγεθος των οφειλών που υπάρχουν.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο όλο εγχείρημα διαδραματίζει ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος, όμως, εμφανίζεται με το… ακουστικό στο χέρι, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρέιντζερς, ή άλλης μεγάλης ομάδας, όπως δήλωσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα