Ριβάλντο: «Ισπανία και Αργεντινή τα φαβορί»!

Ο Ριβάλντο δεν θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Μουντιάλ τη Βραζιλία, δηλώνοντας πως η Ισπανία και η Αργεντινή, είναι οι πιο ισχυρές ομάδες της διοργάνωσης!

Ο παλαίμαχος, πλέον, άσος της Εθνικής Βραζιλίας, ο οποίος τίμησε και το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία του στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, κατέθεσε την άποψή του και τις εκτιμήσεις του για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην πατρίδα του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Ισπανία και η Αργεντινή είναι οι πιο ισχυρές ομάδες της διοργάνωσης, στην παρούσα φάση. Όπως γνωρίζουμε, συμμετέχουν οκτώ ομάδες που έχουν κατακτήσει Μουντιάλ και όλες έχουν το σεβασμό μου. Όμως και η Πορτογαλία μπορεί να κάνει την έκπληξη. Νομίζω πως η Βραζιλία θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Ξέρω ότι έχουν μεγάλη πίεση πριν το πρώτο ματς. Έχω την πεποίθηση ότι θα κάνουμε καλό παιχνίδι και θα νικήσουμε την Κροατία. Η ασφάλεια δεν θα πρέπει να ανησυχεί τους επισκέπτες, καθώς η Κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα μέτρα, προκειμένου να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για τη διεξαγωγή των αγώνων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα