Σοβαρό πρόβλημα για Πλετίκοσα

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την αποστολή της Εθνικής Κροατίας και να επιστρέψει στην πατρίδα του εξετάζει ο γκολκίπερ Στίπε Πλετίκοσα, καθώς η σύζυγός του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική!

Ο διεθνής Κροάτης ούτε που είχε φανταστεί όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του το τελευταίο 48άωρο. Μία από τις σπουδαιότερες στιγμές στην καριέρα του, η συμμετοχή του στο Μουντιάλ, σημαδεύτηκε από το οικογενειακό δράμα που καλείται να αντιμετωπίσει και να παραμείνει όρθιος εκείνος και η σύζυγός του. Για άγνωστους λόγους, η σύντροφός του αποπειράθηκε να βάλει τέρμα στη ζωή της. Η τραγική κατάληξη αποτράπηκε την τελευταία στιγμή και καθαρά από τύχη, ενώ η κοπέλα μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και ακολούθως σε ψυχιατρική κλινική, όπου παρακολουθείται φρουρούμενη.

Ο Πλετίκοσα βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ζήτησε από την Ομοσπονδία του να αποχωρήσει από τη Βραζιλία. Όταν ρωτήθηκε σχετικά ο προπονητής του, Νικο Κόβατς, απέφυγε να απαντήσει και αναφέρθηκε σε… τραυματισμό του έμπειρου τερματοφύλακα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα