Στα έδρανα δημοσιογράφοι και ηθοποιοί

Νέο αίμα θα έχει το ελληνικό κοινοβούλιο αφού σε αυτό θα συμμετάσχουν άτομα από τους χώρους του αθλητισμού, των τεχνών και της δημοσιογραφίας, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εκλογών.  Πιο συγκεκριμένα, πέντε δημοσιογράφοι, δύο αθλητές και ένας ηθοποιός θα αναζητήσουν θέση στα έδρανα και σίγουρα θα ιντριγκάρουν τους πρώην συναδέλφους τους.

Διευθυντικά στελέχη της Αυγής και της Καθημερινής και δύο δυναμικές δημοσιογράφοι της πρώην ΕΡΤ είναι οι δημοσιογράφοι που εξελέγησαν με τον ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά.

Στα έδρανά του θα δούμε τον Νίκο Φίλη διευθυντή της Αυγής, τον Νίκο Ξυδάκη, πρώην αρχισυντάκτη και ως πρόσφατα αρθρογράφο της Καθημερινής, την παρουσιάστρια ειδήσεων της ΕΡΤ Αγλαϊα Κυρίτση και τη ρεπόρτερ Ανέττα Καββαδία. Το Ποτάμι φέρνει στη Βουλή τον δημοσιογράφο και ακτιβιστή Γιώργο Αμυρά που επίσης έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στην ΕΡΤ και έγινε γνωστός με την εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα».

Το Ποτάμι φέρνει για πρώτη φορά στη βουλή και έναν πολίστα. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρωτά, που βέβαια εκτός από πρωταθλητής του πόλο στο βιογραφικό του ξεχωρίζει και η ιδιότητα του επίκουρου καθηγητή στο ΕΜΠ.

Στη Βουλή μπαίνει και ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, αφού όπως ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης θα κρατήσει την έδρα στα Χανιά, άρα απελευθερώνει την πρώτη θέση στη Β’ Πειραιά για τον γνωστό ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα