Στην Τότεναμ από το καλοκαίρι ο Φαν Γκάαλ

Προπονητής της Τότεναμ θα είναι από το καλοκαίρι ο Λουίς Φαν Γκάαλ, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στο BBC ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής των «οράνιε», Ρούουντ Γκούλιτ.

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ θα οδηγήσει την Εθνική Ολλανδίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αλλά παρά την πετυχημένη παρουσία του, δεν θα παραμείνει στον πάγκο, καθώς στη θέση του ανέλαβε ήδη ο συμπατριώτης του και επίσης σπουδαίος προπονητής, Γκους Χίντινκ. Ο Φαν Γκάαλ όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και σχεδόν άμεσα, έδωσε την… απάντησή του, αναλαμβάνοντας τους «πετεινούς» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Ρούουντ Γκούλιτ δήλωσε πως γνωρίζει για τη συνάντηση του προέδρου της Τότεναμ, με τον Ολλανδό τεχνικό, στο σπίτι του τελευταίου. Χαρακτήρισε οριστική τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Προφανώς, η διοίκηση της Τότεναμ περιμένει τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ενώ εκκρεμεί και η λύση της συνεργασίας με τον νυν προπονητή, Τιμ Σέργουντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο ακόμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα