Στη Φέγενορντ ο Μπουλαρούζ!

Στην απόκτηση του 32άχρονου στόπερ, Καλίντ Μπουλαρούζ προχώρησε η ολλανδική Φέγενορντ, ενισχύοντας με μία δοκιμασμένη λύση την αμυντική της γραμμή.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υπέγραψε για έναν χρόνο, με προοπτική επέκτασης του συμβολαίου το επόμενο καλοκαίρι. Ο Μπολαρούζ είναι 35 φορές διεθνής με την Ολλανδία και έχει αγωνιστεί στις Βααλβάικ, Αμβούργο, Τσέλσι, Σεβίλλη, Στουτγκάρδη, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Μπρόντμπι.

Η πορεία του Μπουλαρούζ περιλαμβάνει αρκετές μεταγραφές, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, ο 32άχρονος στόπερ αποκτήθηκε ως ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του με την Μπρόντμπι είχε λήξει. Κατά την παρουσία του στο Αμβούργο απέκτησε το παρατσούκλι «Καλίντ ο Κανίβαλος», εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού του. Ο Μπουλαρούζ κατάφερε σε δύο χρόνια να αποκομίσει 13 κίτρινες κάρτες και 3 κόκκινες, ενώ γενικά ήταν αρκετά δυναμικός στις επεμβάσεις του.

Στις 18 Αυγούστου 2006, η Τσέλσι απέκτησε τον Ολλανδό αμυντικό έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Ήταν επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο. Στη Σεβίλλη αγωνίστηκε ως δανεικός για έναν χρόνο. Το 2008, η Στουτγκάρδη αγόρασε τον δυναμικό ποδοσφαιριστή έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Τόσο στην Σπόρτινγκ, όσο και στην Μπρόντμπι, πήγε ως ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα