Στη φυλακή ο ντράμερ των Scorpions

O Τζέιμς Κόττακ, ντράμερ των Scorpions, κρατείται σε φυλακή του Ντουμπάι για «προσβολή του Ισλάμ». Ο λόγος;

Έκανε μια προσβλητική χειρονομία σε Πακιστανούς επιβάτες στο αεροδρόμιο, αναφέρει σε σημερινά δημοσιεύματα του ο ξένος Τύπος. Καταδικάστηκε χθες σε φυλάκιση ενός μήνα για «προσβολή του Ισλάμ», αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα θα απελευθερωθεί σύντομα, καθώς έχει παραμείνει ήδη υπό κράτηση αντίστοιχο χρονικό διάστημα με την ποινή του.

Τα γεγονότα χρονολογούνται από τις 3 Απριλίου, όταν ο Τζέιμς Κότακ, βρισκόταν στον χώρο τράνζιτ του διεθνούς αεροδρομίου του Ντουμπάι για να ταξιδέψει στο Μπαχρέιν όπου και θα έπαιζε στο Γκραν Πρι της «Φόρμουλα 1».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες μελών του προσωπικού του αεροδρομίου, τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα «Gulf News», ο μουσικός, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια του αλκοόλ, αρνήθηκε να επιβιβαστεί σε ένα αεροπλάνο με Πακιστανούς και Αφγανούς επιβάτες και κάλυψε τη μύτη του σαν για να προστατευθεί από δυσάρεστες οσμές. Στη συνέχεια άρχισε να εκστομίζει ύβρεις προς τους «αμόρφωτους μουσουλμάνους», αναφερόμενος στους Aσιάτες επιβάτες, αναφέρει από την πλευρά της η εφημερίδα «The National».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα