Στο επίκεντρο η ανανέωση των Ναπολεόνι-Ούμπιντες

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες σχετικά με τις περιπτώσεις των Στέφανο Ναπολεόνι και Χαβιέρ Ούμπιντες, αφού πρόκειται για τα δύο βαρόμετρα των Περιστεριωτών που η περίπτωσή τους γίνεται ελκυστική λόγω των συμβολαίων τους που εκπνέουν το καλοκαίρι του 2015. Με άλλα λόγια, σε 1,5 μήνα, έχουν αμφότεροι το δικαίωμα να συμφωνήσουν με όποια ομάδα θέλουν χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν τον Ατρόμητο.

Για αυτό το λόγο οι «κυανόλευκοι» είναι έτοιμοι να προστατεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία καλώντας τον Ιταλό και τον Αργεντινό ώστε να τους προταθεί ανανέωση των συμβολαίων τους.

Παρ’ όλα αυτά, οι περιπτώσεις των δύο δεν είναι τόσο απλές. Τα συμβόλαια των Ναπολεόνι και Ούμπιντες είναι από τα πιο υψηλά της ομάδας και με δεδομένο ότι ο Ατρόμητος περνάει από… κόσκινο και το τελευταίο ευρώ που βγαίνει από τα ταμεία του, θέλει να ακούσει πρώτα τις προθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών και μέσω των πρώτων συζητήσεων θα φανεί κατά πόσο είναι πρόσφορο το έδαφος για να επιτευχθεί η επιθυμία της διοίκησης.

Πάντως, πρέπει να αναφερθεί, ότι η διοίκηση των «κυανόλευκων» έχει δείξει ότι όποιον παίκτη θέλει, μπορεί να τον κρατήσει, αρκεί βέβαια να μην προκύψει κάποια πολύ μεγαλύτερη πρόταση από άλλο σύλλογο, όπως έγινε παραδείγματος χάρη με την περίπτωση του Ματίας Ιγκλέσιας που έφυγε για την Κίνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα