Στο φως το πέναλτι του Αντωνίου!

Υπήρξε τελικά βιντεοσκόπηση του αγώνα Ηρακλής-Λάρισα για την τελευταία αγωνιστική του βορείου ομίλου της Football League. Μπορεί η μετάδοση του αγώνα να ματαιώθηκε λόγω των βανδαλισμών στο τηλεοπτικό βαν, αλλά μία κάμερα επιβίωσε και έστω και με μία μέρα καθυστέρηση, μεταδόθηκαν τα στιγμιότυπα του αγώνα!

Είχαμε, έτσι, όλοι την ευκαιρία να δούμε το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Αντωνίου στις καθυστερήσεις του δραματικού ματς, το οποίο εκτέλεσε τελικά ο Περόνε του Ηρακλή δίχως ευτυχή κατάληξη για την ομάδα του. Μιλάμε για έναν καταλογισμό που ξεπερνά σε ανυπαρξία το πέναλτι-φάντασμα που κέρδισε πρόσφατα η Καλαμάτα σε αγώνα για τη Fotball League 2.

Ο Αντωνίου σε μία φάση που θα μπορούσε να καταλογήσει επιθετικό φάουλ, έδειξε αστραπιαία την άσπρη βούλα και πλέον είναι να απορεί κανείς με αυτά που συμβαίνου… Όχι τίποτα άλλο, αλλά η Λαμία εξέδωσε και ανακοίνωση που υπονοούσε πως θα γίνουν παράξενα πράγματα στον αγώνα (γι’ αυτό και έγινε επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο) και τελικά το μόνο παράξενο ήταν μία απόφαση που την ευνοούσε!

Χωρίς να έχουμε διάθεση να υποστηρίξουμε τη μία ή την άλλη ομάδα, το πέναλτι που έδωσε ο Αντωνίου δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν γίνονται και αλλού αυτά! Αλλά σε τέτοιο βαθμό πρέπει να ψάξουμε αρκετά…

 

http://www.youtube.com/watch?v=M9C-Cvo5MjM

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα