Συνέτριψε το όριο ταχύτητας ο Super-Mario!

Ήξεραν ότι φέρνουν στην ομάδα τους μία ωρολογιακή βόμβα. Ή ακόμη καλύτερη μία νάρκη, που έπρεπε να την τοποθετήσουν μέσα στο Μιλανέλο και να μην την πατήσει κανείς.

Τελικά φαίνεται να την πάτησε η… τροχαία, αφού ο Μάριο Μπαλοτέλι συνελήφθη να οδηγεί την Λαμποργκίνι του με 90 χιλιόμετρα την ώρα, σε δρόμο με επιτρεπτό όριο τα 50! Ο ιταλικός νόμος τον υποχρέωσε να παραδώσει το δίπλωμά του και τώρα μένει να δούμε ποιος συμπαίκτης του θα τον φέρνει στις προπονήσεις.

Στη Μίλαν είχαν προνοήσει και μεταξύ του συλλόγου και του παίκτη έχει συμφωνηθεί ένα γραπτό συμβόλαιο καλής συμπεριφοράς, το οποίο, φυσικά, ο Μπαλοτέλι παραβίασε. Μένει να δούμε αν η διοίκηση θα το ενεργοποιήσει για να τον θέσει στο περιθώριο ή αν απλά θα του επιβάλλει ένα γενναίο πρόστιμο. Πάντως, ο Super-Mario που κάποτε αναρωτιόταν «Γιατί πάντα εγώ;», πρέπει να καταλάβει ότι είναι… σχεδόν πάντα αυτός!

Η Λίβερπουλ ήθελε το καλοκαίρι να του βρει πάση θυσία ομάδα. Τώρα αυτοί που θα πρέπει να χειριστούν αυτόν τον αδιόρθωτο ποδοσφαιριστή είναι οι άνθρωποι της Μίλαν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα