Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό τον Παυλόπουλο ζητά η Ένωση Κεντρώων

Την ανάγκη σύσκεψης πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο επαναφέρει η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωση της σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή, όπου απάντησε στον Σταύρο Θεοδωράκη για την συμφωνία με τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση των  F-16. Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη στην ανακοίνωση του αναφέρει:

“Η σημερινή παρουσία του κ. Τσίπρα στη Βουλή, αντί να μας καθησυχάζει εγείρει μεγαλύτερους φόβους και αμφιβολίες, ότι και το τίμημα θα είναι περίπου 2 δις ευρώ για την αναβάθμιση των F-16 και η Τουρκία θα υπερτερεί απόλυτα στον αέρα, αφού σε λίγο καιρό θα έχει 100 αεροσκάφη 5ης γενιάς F-35  υπερσύγχρονης τεχνολογίας. Τότε μπορεί ασφαλώς να μην υπάρχει Τσίπρας στην κυβέρνηση, θα υπάρχει μόνο η Τουρκία και θα αλωνίζει μόνη της στο Αιγαίο. Άλλη μια φορά καλούμε τον κ. Π. Παυλόπουλο, γιατί έχει και αυτός βαρύτατες ευθύνες, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας να συγκαλέσει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για τα εξοπλιστικά”.

Σε άλλη ανακοίνωση η Ένωση Κεντρώων ζητά την λήψη μέτρων, ώστε να σταματήσουν τα φαινόμενα βίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:  “Τα φαινόμενα βίας πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο και οι πολίτες ζουν καθημερινά έναν εφιάλτη. Η Ένωση Κεντρώων καταδικάζει απερίφραστα τα φαινόμενα βίας, κατά κομμάτων, επιχειρήσεων, δημοσιογράφων, απλών πολιτών, και Αστυνομικών Τμημάτων, που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κωφεύει, και να μένει απαθής στην ανομία κάποιων “συλλογικοτήτων”. Πρέπει να ληφθούν μέτρα και όχι να κρύβονται οι υπεύθυνοι πίσω από τον …Ρουβίκωνα”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα