«Σώζει» το Μουσείο Καζαντζάκη ο Μαρινάκης

Το ανθρώπινο του πρόσωπο δείχνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης που, βλέποντας το Μουσείο Καζαντζάκη στους Βαρβάρους Ηρακλείου να «μαραζώνει», βγαίνει μπροστά και ως μηχανής Θεός «σώζει» το Μουσείο . Ο δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, όπως αποκάλυψε το Cretalive, αναλαμβάνει τα χρέη αλλά και τη…συνέχειά (του μουσείου) για τα επόμενα χρόνια!

Πιο συγκεκριμένα στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης 17  Ιουλίου, αναμένεται να υπογραφεί το συμφωνητικό μεταξύ του εφοπλιστή  και της διοίκησης του μουσείου Καζαντζάκη για την μακροχρόνια συνεργασία που εγκαινιάζουν.

«Το συμφωνητικό θα υπογραφεί κατά τη διάρκεια μιας σεμνής τελετής όπως πρέπει στο μουσείο, αλλά όπως έχει ζητήσει και ο ίδιος ο Μαρινάκης που εξαρχής είχε εκφράσει την επιθυμία να μην πάρει δημοσιότητα η δική του κίνηση” επιβεβαίωσε στο CRETALIVE και ο πρόεδρος του μουσείου κ .Στέλιος Ματζαπετάκης που δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το όλο θέμα.

Στην εκδήλωση που θα γίνει στο μουσείο θα υπογραφεί το συμφωνητικό, θα ονομαστεί μια αίθουσα «Μιλτιάδης Μαρινάκης» (προς τιμήν του πατέρα του Β.Μαρινάκη που ξεκίνησε από το Ηρακλειο ως ένας μικρός επιχειρηματίας για να αποκτήσει τεράστια περιουσία) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα μικρό μουσικό

Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν έχουν σταλεί από το μουσείο παρά μόνο έχουν ενημερωθεί κάποια επιλεγμένα δημόσια πρόσωπα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα