Τέλος ο Λυριτζής από τον ΣΚΑΪ

Τέλος εποχής για τον Βασίλη Λυριτζή στον ΣΚΑΪ, καθώς την Παρασκευή παρουσίασε την τελευταία εκπομπή μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Ο πρώτος σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα αποχαιρέτησε το κοινό καθώς ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον σταθμό και αποχωρεί μαζί με τον αρχισυντάκτη της “Πρώτης Γραμμής”, Στρατή Τριλίκη. Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Οικονόμου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό του σταθμού και τη νέα σεζόν, χωρίς να έχει γίνει γνωστό προς το παρόν ποια εκπομπή θα παρουσιάζει.

«Αυτή τη φορά θα είναι ένα πραγματικό φινάλε. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, καθώς χωρίζουν οι δρόμοι μας μετά από πολλά χρόνια. Συμβιώσαμε για πολλά χρόνια, αν και διαφορετικοί άνθρωποι. Το διαζύγιο είναι κοινή συναινέσει», σχολίασε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Λυριτζής επισήμανε: “Οι κύκλοι κλείνουν για να ανοίγουν. Κλείνει ένας κύκλος πολύτιμης συνεργασίας με τον Δημήτρη και τον ΣΚΑΪ. Ήταν μια συνεργασία, όχι χωρίς κύματα, αλλά ενδιαφέρουσα». Παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές ζητώντας τους συγγνώμη για όποια λάθη έγιναν κατά καιρούς.
Ο ΣΚΑΪ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία θέλησε να ευχαριστήσει τους 2 από τους 3 βασικούς συντελεστές της “Πρώτης Γραμμής”: «Κλείνει σήμερα ένας κύκλος πολυετούς συνεργασίας του «ΣΚΑΪ» με τους δύο εκ των τριών συντελεστών της εκπομπής «Πρώτη Γραμμή», τον παρουσιαστή  Βασίλη Λυριτζή και τον αρχισυντάκτη Στρατή Τριλίκη. Οι δυο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία.

Ο «ΣΚΑΪ» ευχαριστεί τους δυο δημοσιογράφους για την καλή και δημιουργική συνεργασία των οκτώ τελευταίων χρόνων μέσα από την πρωινή εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους διαδρομή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα