Τα «έσπασε» η Βαλερί Τριερβελέρ

Γυαλιά καρφιά φέρεται να τα έκανε η απατημένη «πρώτη κυρία» της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ στο προεδρικό γραφείο του Φρανσουά Ολάντ, μόλις την ενημέρωσε για την κρυφή του αγάπη, τη Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγέ.

Αν και η αρμόδια επιτροπή του Μεγάρου των Ηλυσίων έσπευσε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα  οι γαλλικές εφημερίδες υποστηρίζουν ότι, η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νευράκια της και άρχισε να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά της: αντίκες, συλλεκτικά βάζα και διάφορα άλλα αντικείμενα τέχνης είχαν την… ατυχία να πέσουν στα χέρια της Βαλερί που εκείνη την ώρα θύμιζε ταύρο σε υαλοπωλείο.

Μάλιστα, οι ζημιές που προκάλεσαν τα… νευράκια ανέρχονται σε 3 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τις εφημερίδες «Le Figaro» και «Le Parisien».

Σύμφωνα , πάντως, με πληροφορίες του σκανδαλοθηρικού περιοδικού «Closer», η Βαλερί δεν θέλει να παραδώσει τον τίτλο της «πρώτης κυρίας», απλά θέλει να ξεχάσει ως δια μαγείας ότι επί δύο χρόνια την απατούσε ο σύντροφός της.

Το «Closer», που κυκλοφορεί σήμερα – κανονικά κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή- παρουσιάζει εκτενές αφιέρωμα για την διπλή ερωτική ζωή του προέδρου: Σχετικά με τις ζημιές που προκάλεσε – και αν τις προκάλεσε – η Βαλερί στο προεδρικό γραφείο, για την νευρική κρίση που υπέστη μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, τη νοσηλεία της αλλά και την ανάπαυσή της στην δεύτερη προεδρική κατοικία της Λαντέρν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα