Τα δίνει όλα για Αγουέρο η Μπαρτσελόνα!

Η απόκτηση του Σέρχιο Αγουέρο από την Μάντσεστερ Σίτι, αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο της Μπαρτσελόνα, για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ωστόσο, το παρασκήνιο που «παίζει» είναι μεγάλο και τα εκατομμύρια πάρα πολλά…

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Αργεντινό έγινε γνωστό την προηγούμενη βδομάδα, μόλις μία μέρα μετά την κρούση που έκανε και η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Καταλανοί, ωστόσο, δούλεψαν αρκετά στο παρασκήνιο, με αποτέλεσμα να προσεγγίσουν τον παίκτη με όλους τους τρόπους και να πετύχουν την… εύνοιά του! Η παρουσία του κουμπάρου, Λιονέλ Μέσι, ήταν ένα από τα ισχυρά πλεονεκτήματα των «μπλαουγκράνα», αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αγουέρο έχει πειστεί να φορέσει τη φανέλα της «Μπάρτσα» και να είναι συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι, συν όλα τα… παρεπόμενα από την παρουσία του σε ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα κλαμπ στον κόσμο. Οι Καταλανοί δεν… κολλάνε στα λεφτά, καθώς είναι διατεθειμένοι να καλύψουν κάθε απαίτηση του ιδίου και της ομάδας του.

Ακριβώς σε αυτό το σημείο εμφανίζονται τα προβλήματα. Η Μάντσεστερ Σίτι ΔΕΝ συζητά την παραχώρηση του Αργεντινού, καθώς ο παίκτης περιλαμβάνεται στα βασικά πλάνα για την επόμενη περίοδο. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Σίτι σχεδιάζει να στήσει όλο το σύστημά της γύρω από τον Αγουέρο, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο το δείκτη δυσκολίας για την Μπαρτσελόνα.

Στην Βαρκελώνη όμως, έχουν μιλήσει με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του και δηλώνουν πεπεισμένοι πως θα καταφέρουν τη μεγάλη κίνηση. Σύμφωνα με όσα λένε, τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο τον παίκτη. Εάν ο Αγουέρο ζητήσει μεταγραφή, η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι θα αναγκαστεί να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ανοίγοντας ουσιαστικά διάπλατα το δρόμο για την υλοποίηση της μεγάλης μεταγραφής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα