Τι συμβαίνει με την Μπαρτσελόνα;

Τρίτη φετινή τεσσάρα για την Μπάρτσα! Κι αν αυτό δεν σας φαίνεται εντυπωσιακό, διότι η συγκεκριμένη ομάδα σας έχει συνηθίσει σε τέτοια αποτελέσματα, θα πρέπει να γίνουμε πιο κατανοητοί. Τρίτη τεσσάρα που δέχεται…!

Η αρχή έγινε στον αγώνα για το Ευρωπαϊκό Super Cup. Η Μπάρτσα μπορεί να νίκησε 5-4 στην παράταση, αλλά το 4-4-στην κανονική διάρκεια ενώ προηγούταν με 4-1 χτύπησε άσχημα στον κόσμο.

Τρεις μέρες αργότερα έχασε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 4-0 για το ισπανικό Super Cup. Τότε πολλοί είπαν πως η κούραση από το ταξίδι και την υπερπροσπάθεια των 120 λεπτών επηρέασε την ομάδα. Έστω.

Το 4-1 από τη Θέλτα στο Βίγκο, όμως, δεν χωνεύεται με τίποτα. Μπορεί στην Μπαρτσελόνα να λένε πως είναι θέμα ημερών η ομάδα να βρει τον καλό της εαυτό, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαντάζει εύκολο. Γιατί δεν είναι μόνο οι βαριές ήττες είναι και κάποιες άλλες εμφανίσεις που δεν έχουν ενθουσιάσει, όπως το 1-0 με τη Μάλαγα, ή η εμφάνιση με τη Ρόμα στην Ιταλία για το Champions League (1-1).

Όπως και να έχει, η μάχη του ισπανικού πρωταθλήματος είναι ακόμη στην αρχή, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει λίγο πιο συγκεντρωμένη μέχρι στιγμής στα καθήκοντά της, ενώ και η Ατλέτικο Μαδρίτης με Γκριεζμάν, Τζάκσον Μαρτίνες, Τόρες, Γκάμπι Φερνάντες και Κόκε σε καλή κατάσταση, δεν θα είναι εύκολη λεία ούτε και φέτος…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα