Το κρίσιμο χειρουργείο για τη ζωή γνωστού λαϊκού τραγουδιστή: Κινδυνεύει με σηψαιμία στομάχου

 

«Αν δεν κάνω αυτή την εγχείρηση, δεν μου μένει πολύς χρόνος. Θα πάθει σηψαιμία το στομάχι μου και… καληνύχτα σας» αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Εσπρέσο, ο Γιώργος Δασκαλάκης. Μη χάνοντας όμως την αισιοδοξία του και με το που ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο εμφανίσεών του στο Premiera Live, θα φύγει για το πιο σημαντικό χειρουργείο της ζωής της.. «Είναι πολύ δύσκολο χειρουργείο, αλλά σκέφτομαι θετικά. Θα το παλέψω και θα βγω νικητής. Μου το χρωστάει ο Θεός» συμπλήρωσε ο Ροδίτης τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από μία λανθασμένη επέμβαση που έκανε στο στομάχι του για να αδυνατίσει. Μπορεί να έχασε 150 κιλά, ένα λάθος γιατρού όμως, ήταν αυτό που τον έβαλε σε περιπέτειες.

Παίρνοντας το 2006 την απόφαση να αδυνατίσει, ο Γιώργος έκανε την πρώτη του εγχείρηση σε νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης, όπου του τοποθέτησαν γαστρικό «μανίκι». Η συνέχεια τον βρήκε να ταξιδεύει στη Γερμανία, για να υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση, αφού -όπως είχε καταγγείλει ο ίδιος στο παρελθόν- μια σωρεία σημαντικών παραλείψεων του γιατρού που διαπιστώθηκαν αμέσως μετά του προκάλεσαν σοβαρές επιπλοκές, όπως οξεία νεφρική ανεπάρκεια και παλινδρομήσεις στομάχου. Για καλή του τύχη, στη Γερμανία έπεσε πάνω σε έναν καταπληκτικό χειρουργό, τον δρα Uwe Hesse, ο οποίος του έσωσε τη ζωή. «Χάρη στον δρα Uwe Hesse έχουν σήμερα πατέρα τα παιδιά μου» σημειώνει ο τραγουδιστής.

Στα χέρια του ίδιου γιατρού θα αφεθεί τον ερχόμενο Ιούλιο για να κάνει το νέο, κρίσιμο χειρουργείο. «Πρόκειται για μία μέθοδο που λέγεται roux-en-y gastric bypass και, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, θα βελτιώσει αισθητά την ποιότητα της καθημερινότητάς μου» εξηγεί ο Γιώργος, ο οποίος αυτή τη στιγμή τρέφεται με 60 γραμμάρια τροφής σε καθημερινή βάση. Αυτή είναι η ποσότητα του φαγητού που χωράει το στομάχι του, το οποίο -όπως είχε καταγγείλει ο ίδιος παλιότερα- δεν ράφτηκε σωστά στο πρώτο χειρουργείο που έκανε.

δασσφσσ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα