Το ύπουλο σχέδιο της Τζολί για να καταστρέψει τον Πιτ

Πολλούς μήνες φέρεται να προετοίμαζε η Αντζελίνα Τζολί την κατάθεση του διαζυγίου της, προσπαθώντας να πιάσει εξ απίνης τον Μπραντ Πιτ. Και τα κατάφερε μία χαρά από τη στιγμή που ο 52χρονος ηθοποιός δεν πρόλαβε ούτε δικηγόρο να προσλάβει.

Χαρακτηριστικό της προσπάθειας να αιφνιδιάσει τον μέχρι πρότινος σύζυγό της, είναι ότι η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε την αίτηση του διαζυγίου λίγα μόλις λεπτά πριν κλείσει το δικαστήριο.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το περιοδικό US Weekly, το ζευγάρι έμενε εδώ και πολλούς μήνες σε διαφορετικές πτέρυγες της αχανούς έπαυλης τους, που αξίζει 400 εκ. δολάρια. Η πηγή του περιοδικού αποκαλύπτει πως ο Μπραντ Πιτ είχε κουραστεί και μπουχτίσει με τα προβλήματα στο σπίτι και πως είχαν και παλιότερα προβλήματα αλλά πως αυτή ήταν η χειρότερη κρίση που περνούσαν».

Η αφορμή που οδήγησε την Τζολί στα άκρα, φαίνεται πως είναι το θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και τον γιο τους Μάντοξ μέσα στο αεροπλάνο ενώ η οικογένεια επέστρεφε στις ΗΠΑ από τη Γαλλία στις 14 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, τα αίτια ήταν βαθύτερα και πιο σύνθετα. Στο σχέδιο που φέρεται να είχε καταστρώσει η Τζολί, μέλημά της ήταν να πλήξει την φήμη του Πιτ, δημοσιοποιώντας πως ήταν κακός πατέρας, βίαιος, μέθυσος και έκανε χρήση ουσιών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα