Τραυματίστηκε σοβαρά ο Νίνο – Τι συνέβη

Δύσκολες ώρες περνάει από την προηγούμενη εβδομάδα ο τραγουδιστής. Ένα ατύχημα, που αποδείχτηκε περισσότερο σοβαρό από ό,τι αρχικά είχε πιστέψει, είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Νίνο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, σύμφωνα με όσα αντλήσαμε ως πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα στο πόδι και τη μέση του.

Αν και οι γιατροί αρχικά του είχαν υποδείξει μερικές μέρες πλήρους ακινησίας, μετά και την πρόσφατη επίσκεψή του, του συνέστησαν να παραμείνει στο κρεβάτι και να ακυρώσει κάποιες live εμφανίσεις του, για να μην επιβαρύνει το σώμα του και τον οργανισμό του. Μέσω των social media ο Νίνο, θέλοντας να ζητήσει συγγνώμη από τους θαυμαστές του που θα αναγκαστεί λόγω του σοβαρού τραυματισμού του να ακυρώσει τη συναυλία του στην Κύπρο, εξήγησε χαρακτηριστικά:

«Προς μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω πως λόγω σοβαρού τραυματισμού που είχα την περασμένη εβδομάδα δεν μπορώ να παρευρεθώ απόψε στην Κύπρο μιας και πρέπει τελικά να παραμείνω σε ακινησία για ακόμη μια ημέρα…

Η εμφάνιση αναβάλλεται και θα ενημερωθείτε άμεσα για τη νέα ημερομηνία!

Αύριο όμως το closing party μας θα γίνει κανονικά στο Cabaret με τη καλύτερη διάθεση για να γιορτάσουμε μαζί αυτούς τους δύο υπέροχους μήνες που περάσαμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα