«Υπάρχει ομάδα ακροδεξιών στην Ν.Δ.»

«Πιστεύω ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων στη Ν.Δ., ευτυχώς όχι η πλειοψηφία, που δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, που νομιμοποίησε το ΚΚΕ και έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση», φέρεται να δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής Τζούνιορ, υιός του Αχιλλέα Καραμανλή, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Σε ερώτηση εάν εννοεί ακροδεξιά στοιχεία, απάντησε καταφατικά. Ο κ. Καραμανλής όμως δεν σταμάτησε εδώ και επιτέθηκε ευθέως και εναντίον του κ. Τάκη Μπαλτάκου, λέγοντας ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τα ιδεώδη του ιδρυτή της ΝΔ.

Παρά ταύτα ο κ. Καραμανλής απένειμε εύσημα στον πρωθυπουργό για «την ακαριαία αντίδρασή του στο θέμα Μπαλτάκου», την οποία όπως διευκρίνισε «ορισμένοι δεν εκτίμησαν».

Από την καραμανλική πάντως πτέρυγα, παρότι η επίσημη διαρροή είναι ότι ο πρώην Πρόεδρος της Ν.Δ δεν ασχολείται με τα εσωτερικά, την κατάρτιση της ευρωλίστας κλπ, αρκούντως αιχμηρή ήταν τις προάλλες η  απάντηση που έδωσε σχετικώς ο στενός συνομιλητής του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ, Βαγγέλης Αντώναρος , ο οποίος σε συνέντευξή του (Ελευθεροτυπία) είπε: «Όσοι έχουν προσωπικές στρατηγικές αναντίστοιχες με τις ιδρυτικές μας αρχές, καλά θα κάνουν να πάρουν το καπελάκι τους και να πάνε αλλού να παίξουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα