Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Ντάνι Αρτόλα!

Με την ανακοίνωση της απόκτησης του Αντώνη Πετρόπουλου, σειρά πήρε ο Ισπανός δεξιός μπακ, Ντάνι Αρτόλα, ο οποίος ανακοινώθηκε και επισήμως από την ομάδα του ΟΦΗ.

Ο 31άχρονος αμυντικός υπέγραψε για δύο χρόνια και αμέσως μετά δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον ΟΦΗ. Γνωρίζω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει εκπληκτικούς φιλάθλους και ανυπομονώ να αγωνιστώ στο γήπεδο μας. Έχω αντιληφθεί ότι υπάρχει μια σημαντική οργάνωση σε όλους τους τομείς και ένας προπονητής παγκόσμιας εμβέλειας και σίγουρα είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ μαζί του».

Ο Ισπανός ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και έφτασε να αγωνιστεί μέχρι τη β’ ομάδα των «μπλαουγκράνα». Έχει φορέσει τη φανέλα της Μέταλουργκ Ντόνετσκ, Άρσεναλ Κιέβου, της ολλανδικής Ναϊμέγκεν, της Φέγενορντ και της βελγικής Γκενκ.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις των Κρητικών, η περίπτωση που απασχολεί έντονα τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου, είναι εκείνη του Ινάσιο Βαρέλα. Ο Ουρουγουανός παραχωρείται από την Παλέρμο ως δανεικός, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα δεν αποτελεί την πρώτη του επιλογή. Ο Βαρέλα θέλει να μείνει στην Ιταλία, ώστε να παρακολουθείται στενά από τους ανθρώπους της ομάδας του. Η παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της κρητικής ομάδας σαφώς και ανοίγει «παράθυρο» για συζητήσεις, ωστόσο ο παίκτης δεν έχει καταλήξει στην απόφασή του, καθώς εξακολουθεί να έχει ενδοιασμούς. Σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη του, ο Βαρέλα θα προτιμούσε μία ομάδα της Serie B από την Ελλάδα. Ωστόσο οι προσπάθειες να μεταπειστεί συνεχίζονται και ίσως αποφέρουν αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή, ο ΟΦΗ αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή – «κράχτη». Οι Κρητικοί θέλουν να κάνουν ένα «μπαμ», τύπου Ντουντού Σεαρένσε, αλλά οι προσφερόμενες περιπτώσεις είναι αρκετά δύσκολες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα