Υποτιμητικές δηλώσεις Φαν ντερ Φάαρτ για Μπέιλ

Γύρω στα 100 εκατομμύρια ευρώ δαπάνησε η Ρεάλ Μαδρίτης για να κάνει δικό της τον Κρίστιαν Μπέιλ που ακόμη και σήμερα αποτελεί την πιο ακριβή ποδοσφαιρική μετεγγραφή στον πλανήτη.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ολλανδός πρώην συμπαίκτης του, Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ δεν έδειξε να συμμερίζεται την «κάψα» που φανέρωσαν οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» για να τον αποκτήσουν. Σε δηλώσεις του είπε ότι δεν καταλαβαίνει πως κατάφερε ο Ουαλός να φτάσει στη Ρεάλ, αφού το επίπεδό του δεν είναι για μία τέτοια ομάδα.

Ίσως να τον ζήλευε ή να είχε κάτι προσωπικό μαζί του, διότι διαφορετικά δεν δικαιολογούνται τέτοιες δηλώσεις.  Προφανώς και είναι εξωφρενικό το ποσό που δόθηκε στην Τότεναμ, ενώ και οι ίδιοι οι οπαδοί της Ρεάλ έχουν συχνά κάνει παράπονα προς τον Μπέιλ, αλλά σπάνια ποδοσφαιριστής μιλά τόσο υποτιμητικό για συνάδελφό του. Ο Μπέιλ όχι μόνο έχει βοηθήσει τη Ρεάλ να κατακτήσει το Champions League κι έχει γράψει ιστορία με το καταπληκτικό του γκολ στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά σχεδόν μόνος του οδήγησε την Εθνική Ουαλίας στο Euro και σίγουρος μόνο τυχαίος ποδοσφαιριστής δεν είναι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα