Υφυπουργός «χύμα» και… πρόεδρος νεροκουβαλητής

 

Έγινε εντός της προηγούμενης εβδομάδας συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, και του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη. Οι ρεπόρτερ που καλύπτουν τα θέματα της Γ.Γ.Α., μάλιστα, την έκριναν άκρως εποικοδομητική, ότι παρήγαγε λύσεις για το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Το ότι ένας υφυπουργός –στέλεχος της κυβέρνησης– έγινε πρόεδρος της ΚΕΔ και ενέκρινε τον διαιτητή ενός ποδοσφαιρικού αθλητικού γεγονότος και ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ –της κατ’ εξοχήν ανεξάρτητης ποδοσφαιρικής αρχής– μετετράπη σε «συμβιβαστικό αγγελιαφόρο», δεν απασχόλησε κανέναν! Όπως κανέναν δεν είδαμε να απασχολεί η γκάφα που μόνο η «Α» ανέδειξε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο υφυπουργός ανακοίνωσε πως ο τελικός θα διεξαχθεί με μαθητές σχολείων, μέρα κατά την οποία τα σχολεία είναι κλειστά λόγω πασχαλινών διακοπών.

Έχουμε, λοιπόν, έναν υφυπουργό «χύμα», που δεν μπήκε καν στον κόπο να ζητήσει «συγγνώμη» για την γκάφα του, και έναν πρόεδρο της ΕΠΟ, που υπό το βάρος τεσσάρων δικογραφιών τα δίνει όλα μήπως και κάποιος εισαγγελέας τον ελαφρύνει από κάποια υπόθεση. Έχουμε, όμως, και δύο ιδιοκτήτες, τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κύριο Δημήτρη Μελισσανίδη που, για τους γνωστούς δικούς τους λόγους, «ποιούν την νήσσα», με αποτέλεσμα να έχουμε έναν τελικό μόνο για τους τηλεοπτικούς δέκτες. Οι ομάδες τους τιμωρούνται και θα αγωνιστούν στον τελικό χωρίς φιλάθλους για επεισόδια που έκαναν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Κι άντε, αυτοί δεν αντέδρασαν. Θα θέλαμε, όμως, να μάθουμε με ποια λογική τιμωρούνται οι δύο αυτοί σύλλογοι και σε ποια διάταξη στηρίζεται νομικά ο κύριος υφυπουργός (που είναι και δικηγόρος).

Πάλι καλά που θα δείξει τον τελικό η τηλεόραση, αλλά εδώ που τα λέμε εκεί είναι τα λεφτά, στα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα