«Φουλάρει» για Κούρο ο Ατρόμητος

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να εξέπνευσε, αλλά ο Ατρόμητος φαίνεται να καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τη νέα σεζόν και στο πλαίσιο αυτό εξετάζει πολύ σοβαρά την απόκτηση του Αλέξανδρου Κούρου από τον Πανιώνιο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής είναι ο ανταγωνισμός που ενδεχομένως να αντιμετώπισει η διοίκηση των Περιστεριωτών καθώς για τον μόλις 20 ετών αριστερό μπακ (που αυτή είναι η 2η σεζόν ως βασικός σε επίπεδο Super League) ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες από Ελλάδα (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός) αλλά και από το εξωτερικό (Άστρα Πλοέστι από τη Ρουμανία).

Παρ’ όλα αυτά οι Περιστεριώτες ετοιμάζονται να μπουν δυναμικά για την απόκτηση του παίκτη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του atromitistas.gr αλλά και του gazzetta.gr η διοίκηση της ομάδας προσπάθησε να αποκτήσει άμεσα τον ποδοσφαιριστή από τον Πανιώνιο προσφέροντας ένα μικρό ποσό αλλά οι Νεοσμυρνιώτες αρνήθηκαν αφού ο στόχος της παραμονής δεν έχει επιτευχθεί και παράλληλα δεν είχαν δικαίωμα για μεταγραφή για να αναπληρώσουν το κενό.

Για αυτό το λόγο η μεταγραφή θα μετατεθεί για το καλοκαίρι που ο Κούρος θα είναι ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα