«Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετακίνηση του Αντάμ Λαλάνα από τη Σαουθάμπτον στη Λίβερπουλ, αντί 28,6 εκατ. ευρώ και έτσι μπήκε τέλος σε ένα σίριαλ που συντηρείται επί ένα μήνα.

Ο 26χρονος που εντυπωσίασε με την παρουσία του στο πρωτάθλημα της PremierLeague θα φορά τη φανέλα με το νούμερο «20» ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «reds».

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου, που έρχεται σε έναν ξεχωριστό σύλλογο όπως η Λίβερπουλ. Είμαι αρκετά ταπεινός και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω.

Ελπίζω ότι μπορώ να προσαρμοστώ γρήγορα, και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου όσο θα βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω να μπορέσω να προσθέσω κάτι στην ομάδα και ελπίζουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τρόπαια, όσο είμαι εδώ, γιατί γι ‘αυτό είμαι εδώ. Για να φέρουμε την επιτυχία.

Παρακολουθώντας την πορεία στο προς το τέλος της περασμένης σεζόν ήταν απίστευτο, όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά για όλους όσους εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο.

Ανατρίχιασα στην πλάτη απλά βλέποντας τους, και το στυλ του ποδοσφαίρου που έπαιζαν.

Κατά βάθος, σκεφτόμουν τον εαυτό μου: Ελπίζω μια μέρα να είμαι σε θέση να παίξω σε αυτή την ομάδα. Αυτό το όνειρο έχει γίνει πλέον πραγματικότητα, έτσι δεν μπορώ να περιμένω για να ξεκινήσω.

 Η Λίβερπουλ έχει τόσο μεγάλη ιστορία και μετά την περίοδο που είχαν την περασμένη σεζόν, ανυπομονώ να ξεκινήσω, να συνεχίσω και να “χτίσω” πάνω σε αυτό.

Το ChampionsLeague επέστρεψε, όλοι μου έλεγαν ότι η ατμόσφαιρα την Τρίτη και την Τετάρτη το βράδυ στο Άνφιλντ είναι κάτι το ιδιαίτερο».

Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή της Λίβερπουλ αυτό το καλοκαίρι μετά από αυτή του Ρίκι Λάμπερτ (επίσης από τη Σαουθάμπτον) ενώ στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του παρά μόνο ότι πρόκειται για πολυετή συμφωνία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα