8χρονος αυτοκτόνησε γιατί τον έδερναν οι δυνάστες γονείς του

Φρικτό τέλος έβαλε στη ζωή του ένας 8χρονος στην Ουκρανία. Το άτυχο παιδί δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την καοποίηση και τον ξυλοδαρμό από τους γονείς του και αυτοκ΄τόνησε πηδώντασ στο κενό από τον ένατο όροφο του διαμερίσματος που διέμενε

Το τραγικό περιστατικό συνέβη κατά την επιστροφή του από το σχολείο στο σπίτι.

Οι γείτονες σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν άκουσαν τους γονείς του μικρού Άντον να του φωνάζουν και να τον χτυπούν επειδή εκείνος είχε σκισμένα ρούχα. Το παιδί προφανώς δεν άντεξε το ξύλο και την πίεση άνοιξε το παράθυρο του δωματίου και πήδηξε στο κενό.

Η Zhanna που ζει στον από κάτω όροφο είπε πως άκουσε τις φωνές στο παιδί, το ξύλο, μετά σιωπή και στη συνέχεια τον ήχο της πτώσης του παιδιού στο έδαφος.

«Μόνο μερικά δευτερόλεπτα πέρασαν και άκουσα αυτό τον ανατριχιαστικό ήχο από την πτώση του παιδιού. Κοίταξα έξω από το παράθυρο και είδα το παιδί κάτω. Κάλεσα αμέσως το ασθενοφόρο και την αστυνομία».

Ο Andrey ένας άλλος γείτονας της οικογένειας είπε: «Είχα δει τους γονείς να ανεβαίνουν στο διαμέρισμα και λίγα λεπτά αργότερα είδα το παιδί να κείται στο έδαφος».

Κα΄τά την ανάκριση των γονιών, παραδέχτηκαν πως πριν το παιδί τους βουτήξει στο κενό το είχαν ξυλοκοπήσει και πως τη συγκεκριμένη μέθοδο τη χρησιμοποιούσαν συχνά για να το συνετίσουν.

 

Διαβάστε επίσης