Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: «Ο εκπρόσωπος των Πάτσηδων δεν είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις»

«Οι σημερινές εικόνες από την Καστοριά και την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα δείχνουν ότι οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο από την αισχροκέρδεια Μητσοτάκη» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο εκπρόσωπος των Πάτσηδων, ο εκπρόσωπος του υπουργικού συμβουλίου που χρωστάει πάνω από 12 εκατομμύρια και του κόμματος που χρωστάει 390 εκατομμύρια στις τράπεζες δεν είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις» ήταν η απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για τις δηλώσεις Τσίπρα στην Καστοριά.

Δεν αντέχουν άλλο

«Οι σημερινές εικόνες από την Καστοριά και την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα δείχνουν ότι οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο από την αισχροκέρδεια Μητσοτάκη, δεν αντέχουν άλλο τις γαλάζιες ακρίδες που λεηλατούν την κοινωνία, δεν αντέχουν άλλο την αδικία και τις ανισότητες. Το αίτημα είναι ένα: Να επιστρέψει η δικαιοσύνη παντού. Αυτό το αίτημα θα ικανοποιήσει η πολιτική αλλαγή και η προοδευτική διακυβέρνηση», υπογράμμισε στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Εάν κλέβεις

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα από την Καστοριά πως «εάν κλέβεις τα σπίτια των ανθρώπων, μέσω των τραπεζών, και των funds μπορεί να γίνεις και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος. Εάν, όμως, κλέψεις 20 ευρώ βενζίνη μπορείς να βρεθείς με μία σφαίρα στο κεφάλι» προκαλεί την έντονη αντίδραση του μεγάρου Μαξίμου με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να τη χαρακτηρίζει επιτομή της επικινδυνότητας και ορισμό του λαϊκισμού και της αθλιότητας.

«Πριν καν γίνει η διερεύνηση της υπόθεσης, ο κ. Τσίπρας σπεύδει να βγάλει συμπεράσματα και να κερδοσκοπήσει πολιτικά» τονίζει ο Γιάννης Οικονόμου συμπληρώνοντας ότι «η ελαφρότητα και η ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα είναι πηγή σοβαρών κινδύνων για τον τόπο» με αφορμή το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα για τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη και τη συσχέτισή του με την υπόθεση Πάτση, τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα