Εν αναμονή των μεταγραφικών

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις με τους Κρητικούς να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς στην ενίσχυση του ρόστερ τους.

Αν και ο Τζενάρο Γκατούζο δεν βρίσκεται στην Κρήτη αλλά στην Ιταλία, τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας «τρέχουν» κανονικά και με γοργούς ρυθμούς. Ο 36χρονος Ιταλός τεχνικός με το επιτελείο του είναι σε… ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση του ΟΦΗ εξετάζοντας τις διαθέσιμες επιλογές για την ενίσχυση του ρόστερ και σύντομα αναμένονται οι πρώτες κινήσεις από πλευράς Κρητικών.

Ο «Ρίνο» έχει πλέον μια σαφή άποψη αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό της νέας του ομάδας και έχει εντοπίσει, σε συνεργασία με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ που θα έχει δίπλα του τη νέα σεζόν στο Ηράκλειο, τις θέσεις που χρήζουν άμεσης ενίσχυσης.

Όπως αναφέρεται λοιπόν, μεταγραφές αναμένονται σε όλες τις γραμμές, με προτεραιότητα το κέντρο αλλά και το δεξί άκρο της άμυνας, τον άξονα και τη θέση του ανασταλτικού μέσου συγκεκριμένα, ενώ προσθήκες αναμένονται και στην επίθεση με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για δυο παίκτες που θα αποκτηθούν. Οπότε, αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να μπουν στην τελική ευθεία οι επαφές με τους «στόχους» και να πάρουν σειρά οι επίσημες ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα