Ο Κλοπ δείχνει στον Ρότζερς πώς κάνουν μεταγραφές

Με απλές κινήσεις, δίχως λόγια και με πολύ συγκεκριμένες επιλογές, ο Γιούργκεν Κλοπ παραδίδει… δωρεάν μαθήματα μεταγραφικού σχεδιασμού και υλοποίησης του πλάνου στον προκάτοχό του, Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος αδυνατούσε επί δύο χρόνια να βρει έναν αξιόλογο επιθετικό και να καλύψει το κενό του Λουίς Σουάρες, μετά την πώλησή του στην Μπαρτσελόνα.

Η Λίβερπουλ ολοκληρώνει την 4η μεταγραφή της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον 24χρονο περιφερειακό επιθετικό της Σαουθάμπτον, Σαντιό Μανέ, έναντι 40 εκατ. ευρώ. Πριν την απόκτηση του Σενεγαλέζου άσου, η Λίβερπουλ είχε εντάξει στο δυναμικό της τον μέσο Μάρκο Γκρούλιτς, τον αμυντικό Τζόελ Ματίπ και τον τερματοφύλακα Λόρις Κάριου.

Ο Μανέ αποτελεί τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των «κόκκινων», μετά τον Άντι Κάρολ, ο οποίος εξακολουθεί να κατέχει τα ηνία. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μετακινήθηκε πριν από δύο χρόνια από τη Σάλτσμπουργκ στη Σαουθάμπτον, πετυχαίνοντας 21 γκολ σε σύνολο 67 αγώνων στην Premier League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα