Άναψε φωτιές ο Ζαμάνης!

«Μη χτυπιέστε, Ευρώπη θα βγουν τα Γιάννινα και όχι εσείς», είπε ο διαιτητής του αγώνας Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης στον  Κόρμπο του Πανιωνίου την ώρα που ο 31χρονος ποδοσφαιριστής… χτυπιόταν να κερδίσει μια μπαλιά!

Έτσι τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο Νίκος Ζαμάνης, ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανέρυρθων», αμέσως μετά τη λήξη του σαββατιάτικου αγώνα και πλέον το ερώτημα είναι τούτο: Ο κύριος Κατσικογιάννης γνωρίζει όλη την τετράδα των play off ή μόνο τον ΠΑΣ; Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, η Ξάνθη, θα βγουν Ευρώπη;

Προφανώς άκρη δεν θα βγει μετά από αυτή την καταγγελία, ακόμη κι αν ο Παναγιώτης Κόρμπος βάλει το χέρι του στο ευαγγέλιο, ωστόσο αν ισχύει η συγκεκριμένη ατάκα του διαιτητή, είτε επειδή είναι εκτίμηση, είτε επειδή είναι επιθυμία, είτε επειδή το έχει παίξει στο στοίχημα, είτε φυσικά επειδή κάτι ξέρει, δεν είναι δυνατόν να κάνει τέτοιο πόλεμο νεύρων στους ποδοσφαιριστές. Ακόμη κι αν το είπε για πλάκα, δεν δικαιολογείται. Αν φυσικά το είπε.

Διαβάστε την καταγγελία του κυρίου Ζαμάνη:

«Δεν μιλάω για το πέναλτι που δεν δόθηκε, δε μιλάω για τις άλλες φάσεις υπέρ του Πανιώνιου, υπέρ της ομάδας μου, μιλάω για έναν συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος προκάλεσε τους παίκτες μου και είπε εν ψυχρώ του Κόρμπου ότι “μη χτυπιέστε τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς”. Είναι ντροπή. Εμείς θα κυνηγήσουμε τον συγκεκριμένο διαιτητή όσον αφορά νομικά και στην ΕΠΟ. Δεν θέλουμε ποτέ να μας ξανασφυρίξει και θέλουμε να υποστεί τις κυρώσεις που πρέπει να υποστεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα