Πετρόπουλος: «Τελικός με ΟΦΗ»

Ως πρόωρο τελικό χαρακτήρισε το ματς με τον ΟΦΗ ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο 27χρονος επιθετικός του Απόλλωνα, μιλώντας στη NOVA, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην έλευση του νέου προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος στη NOVA:

-Για τη φυσική του κατάσταση και το ματς με τον ΟΦΗ: «Πρώτα ο Θεός είμαι καλά, είχα έναν τραυματισμό γύρω στον ένα μήνα, τώρα είμαι εντάξει. Όλα τα παιδιά ετοιμαζόμαστε γιατί είναι ένα ματς καθοριστικό για μας, είναι ένας τελικός και ελπίζω να είμαστε υγιείς και καλά για να πάρουμε τους τρεις πόντους και να προχωρήσουμε παρακάτω».

-Για τον αντίπαλο: «Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα, απ’ ότι έχω δει κάνει πάρα πολλές φάσεις. Δεν έχει πάρει και αυτός κάποια αποτελέσματα που έπρεπε να πάρει. Πιστεύω ότι και ο ΟΦΗ θα έχει άγχος αλλά εμείς πρέπει να κυριαρχήσουμε από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε τους τρεις πόντους. Παίζουμε στην έδρα μας, πρέπει να είμαστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού και αυτό θα κάνουμε και με την έλευση του καινούριου προπονητή».

-Για την αλλαγή προπονητή: «Συνήθως με την έλευση καινούριου προπονητή αλλάζει η ψυχολογία. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε και με τον προηγούμενο προπονητή μας αλλά απ’ ότι είδατε τα αποτελέσματα δεν μας βοήθησαν και έτσι ήρθε ο τρίτος κατά σειρά. Μία ομάδα δεν είναι καλό να αλλάζει συνέχεια προπονητές αλλά πρέπει να βρούμε τη χημεία και τη συνταγή ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε κάποιες νίκες για να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο. Ο Απόλλωνας πρέπει να σωθεί, είναι μία ομάδα ιστορική, έχει έναν πρόεδρο ο οποίος την αγαπάει πάρα πολύ. Όλοι λένε ότι είμαστε καλοί παίκτες, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο, γιατί εκεί αποδεικνύεις ποιος είσαι. Κοιτάμε το παιχνίδι του ΟΦΗ και ας ελπίσουμε ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα