Θεωρίες συνωμοσίας για τη μη συνάντηση Τσίπρα-Πομπέο

Έβαλε το χεράκι του ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Μου το μετέφεραν κι έσκασα από τα γέλια. Αυτό που κυκλοφοράει από τους «βασταρούχες» του Αλέξη –του κανονικού εννοώ και όχι του Γεωργούλη– είναι ότι ο Μάικ Πομπέο κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα δεν έβαλε στο πρόγραμμά του και δεν συναντήθηκε με τον κ. Τσίπρα, λόγω παρέμβασης Μητσοτάκη.

Με άλλα λόγια, οι πιερότοι και αρλεκίνοι που παρεπιδημούν στην αυλή του Αλέξη Τσίπρα εικάζουν ότι ζητήθηκε από τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ να σνομπάρει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εκείνος έκανε το χατίρι στον οικοδεσπότη του στη βίλα της οικογένειας Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι Χανίων, στο πλαίσιο της φιλοξενίας του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Και για να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο, δείχνουν προς τον Λαβρόφ, που δεν υπήρξε παρέμβαση, με τη συνάντηση με τον Ρώσο υπουργό να γίνεται κανονικά. Και θυμήθηκα την παροιμία «με στραβό αν κοιμηθείς, το πρωί θα αλληθωρίσεις». Όταν κάνεις παρέα σχεδόν μία δεκαετία με τον Καμμένο και χρησιμοποιείς και στελέχη των ΑΝΕΛ, στο τέλος υιοθετείς τη συνωμοσιολογία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα