«Εφτάψυχος» ο Βόλος, ισόπαλο το θεσσαλικό ντέρμπι

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει» ο Βόλος κατάφερε γι άλλη μια φορά να σκοράρει  στο τελευταίο ημίωρο (83’) και απέσπασε την ισοπαλία (1-1) στο εντός με την ΑΕΛ, σε μια αναμέτρηση που είχε δύο αποβολές (51’, 85’).

Έτσι, η ομάδα του Λόπεθ διεύρυνε το αήττητο σερί της (2-3-0) και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της.
Από την άλλη, οι «βυσσινί» θα πρέπει να νιώθουν άξιοι της μοίρας τους, ενόσω παραμένουν δίχως νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (0-2-3).

Ο Βόλος παρότι έπαιξε από το 51’ με 10 παίκτες (λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μήτογλου, που υπέπεσε σε πέναλτι) και από το 85’ με εννιά (λόγω απευθείας κόκκινης στο Ριένστρα) κατάφερε να πάρει τον πόντο της ισοπαλίας , στο θεσσαλικό ντέρμπι, του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με το εύστοχο πέναλτι (51΄) του Πινακά (0-1) και όλα έδειχναν ότι και σε συνδυασμό με την αριθμητική τους υπεροχή θα έπαιρναν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Όμως η αυταπάρνηση και το πείσμα των γηπεδούχων δικαιώθηκαν στο 83’, με τον Ουάρντα να σερβίρει με κεφαλιά-πάσα στον Δουβίκα, που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Νάγκι για το 1-1.


Βόλος (Λόπεθ):
 Γκαραβέλης – Ντεντάκης (69’ Γκουαροτσένα), Φεράρι, Μήτογλου, Σάντσες – Μπαριέντος, Ριένστρα – Περέα (46’ Τσοκάνης), Μαρτίνες (69’ Μπαρτόλο – 88’ Δημόπουλος), Ουάρντα – Δουβίκας (88’ Κιάκος)

ΑΕΛ (Γρηγορίου):
 Νάγκι – Μπέρτος, Ηλιάδης (89’ Κωστή), Μιχαήλ, Φιλίπ (81’ Μαϊδανός) – Σπαρβ, Μούζεκ – Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς (63’ Σεσέροβιτς), Πλατέλλας (63’ Ντουρμισάι) – Πινακάς (81’ Τόρζε)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα