«Λάκισε» ο Αλαφούζος, υπογράφει με την Cosmote TV, αναμένεται κι ο άλλος «σωτήρας» Ιβάν Σαββίδης – τι λέει ο Μπέος;

Μεγάλη δικαίωση της «Α» και της iapopsi.gr. όταν γράφαμε μόλις χθες Σάββατο ότι ο Αλαφούζος με τον Ιβάν που το παίζουν υπέρμαχοι της κεντρικής διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, επισημάναμε ότι ήταν ότι πρώτοι που την έκαναν από το… καράβι

Ο Αλαφούχος, που στην Super League 1 είπε ότι θ’ αναλάβει… πρωτοβουλίες για την κεντρική διαχείριση, ξαναπήδησε από το καράβι και συμφώνησε με την Cosmote TV!

Σύμφωνα με τη “Live Sport” ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την έτερη συνδρομητική πλατφόρμα και μάλιστα έναντι ενός σημαντικού ποσού.

Σημειώνεται ότι πέρυσι εισέπραξε περί τα 7 εκατ. ευρώ από τη Nova για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα..

Η κεντρική διαχείριση είναι καταδικασμένη, ουδείς μπορεί να υποχρεώσει κανέναν σ’ αυτήν. Καλά έκανε ο Αλαφούζος και συμφώνησε. Όχι, όμως, να το παίζει και «καλός Σαμαρείτης» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και το ερώτημα είναι τώρα: Τι θα κάνει ο Ιβάν; Θα επιμείνει στην κεντρική διαχείριση ο έτερος «σωτήρας» του ελληνικού ποδοσφαίρου; Όχι, βέβαια. Θα κλείσει κι αυτός.

Και τι θα κάνει ο Μπέος; Θα προσφύγει στα δικαστήρια να μην μεταδίδει ην Cosmote TV τα ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο στη Λεωφόρο; Η κωμωδία συνεχίζεται.

Ιβάν και Αλαφούζος πρώτοι την είχαν κοπανήσει από την κεντρική διαχείριση και τώρα το παίζουν «αλληλέγγυοι»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα