«Αφελή τα σενάρια συνωμοσίας ή στήριξης»

Αφελή χαρακτήρισε τα σενάρια συνομωσίας ή στήριξης με αφορμή την κοινή παρουσία των Γιώργου Παπανδρέου και Φώτη Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαριλένα Κοππά.

Παράλληλα, άσκησε κριτική στο ΠΑΣΟΚ και την τακτική να «δαιμονοποιεί απόλυτα τον ΣΥΡΙΖΑ» καθώς όπως εξήγησε «δεν μπορείς να μην έχεις σχέση με την αξιωματική αντιπολίτευση».

Εξηγώντας τους λόγους που επέλεξε να καλέσει τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου η κ. Κοππά ανέφερε ότι κάλεσε ανθρώπους με τους οποίους έχει μια σχέση «τον κ. Παπανδρέου, στον οποίο οφείλω την πολιτική μου παρουσία, και τον κ. Κουβέλη, με τον οποίο συνεργαζόμαστε αυτή την περίοδο στην προσπάθεια συγκρότησης του τρίτου πόλου για τη σοσιαλδημοκρατία».

Μιλώντας στον ρ/σ Βήμα fm, η κα Κοππά αρνήθηκε οποιοδήοτε υπονοούμενο κάτω από τις προσκλήσεις αυτές. «Όταν μιλάμε για πολιτική, είναι και οι δύο (Παπανδρέου – Κουβέλης) δύο άνθρωποι που έχουν αγωνία για το μέλλον του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για ένα βιβλίο που έχει σχέση με το χώρο αυτό».

Μάλιστα, χαρακτήρισε αφελή τα σενάρια συνωμοσίας ή στήριξης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα