Ανατρίχιασε η Ελλάδα από το «ντου» του αναρχικών στο γραφείο του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Δημήτρη Μπουραντώνη!

Φρίκη, κατάπτωση εξευτελισμός και εν τέλει…  φασισμός. «Αναρχικοί» ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου την φωτογραφία από την επίθεση που έκαναν στο γραφείο του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Δημήτρη Μπουραντώνη. Όλοι αυτοί οι «αλληλέγγυοι» στις καταλήψεις πανεπιστημίων έκαναν εισβολή το πρωί της Πέμπτης και ανέβασαν την φωτογραφία αυτή στο διαδίκτυο, για να καμαρώσει ο λαός τα «κατορθώματά» τους.

Ειρωνεύονται μάλιστα τον Μπουραντώνη, λέγοντας «ευχαριστούμε τον πρύτανη που έδειξε την αλληλεγγύη του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο».

Η επιλογή του Μπουραντώνη δεν έγινε τυχαία κι αυτό μεγαλώνει την φρίκη. Επελέγη για τι  «φροντίζει να αφήνει παντού το νεοφιλελεύθερο στίγμα του στον δημόσιο διάλογο, μέσα από άρθρα και συγγράμματα στα οποία υπεραμύνεται της ευρωενωσιακής πολιτικής και της δολοφονικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ»(!), καθώς και γιατί «οραματίζεται έναν εξευρωπαϊσμό των πανεπιστημίων στα πρότυπα αποστειρωμένων και επιτηρούμενων ιδρυμάτων»!

Η αντίδραση Χρυσοχοϊδη: «Η Ελλάδα ανατριχιάζει. Από τον προπηλακισμό ενός πρύτανη και την ανάρτηση φωτογραφίας, που τον δείχνει καταβεβλημένο με μια επιγραφή σαν θηλιά, που βρωμίζει τη λέξη αλληλεγγύη. Ταμπέλες κρέμαγαν οι χιτλερικοί στους Εβραίους και στους αντάρτες. Οι δημοκράτες αγανακτούν. Όσοι τους ανέχονται, όσοι τους ανέχθηκαν, καιρός να αναθεωρήσουν και να θυμώσουν.Οι δράστες θα επικηρυχθούν. Η απάντηση είναι μία και μοναδική. Όπως και με τη Χρυσή Αυγή, ο φασισμός δεν θα περάσει».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα