Ανατριχιάζει η μαρτυρία ασθενή που νόσησε με κορωνοϊό – «Κάντε το εμβόλιο»

«Όλα αυτά τα τράβηξα επειδή δεν πήγα να κάνω το εμβόλιο», τονίζει

Ένας άνδρας από τα Χανιά περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα βίωσε όταν νόσησε από κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

Σε ανάρτηση του γνωστοποίησε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και ανέφερε ότι παραλίγο να χάσει τη ζωή του. Νοσηλεύτηκε 80 μέρες στο νοσοκομείο και για 16 μέρες ήταν διασωληνωμένος. Κατάφερε να ξανά περπατήσει μετά από ένα μήνα σε κέντρο αποκατάστασης.

«Σας συνιστώ να κάνετε όλοι το εμβόλιο για να γλιτώσετε από αυτό το ύπουλο πράγμα που δε ξέρει κανείς πως θα τον χτυπήσει», τονίζει.

Αναλυτικά η ανάρτησή του, που δημοσιεύει το zarpanews:

«Λοιπόν έφτασε η ώρα μετα από 80 μέρες νοσηλείας λόγω κορωνοϊου να γυρίσω σπίτι 16 μέρες διασωληνωμένος στην ΜΕΘ άλλες 8 μέρες στην ΜΕΘ υπό στενή παρακολούθηση μετα 20 μέρες στη κλινική covid μετα 30 μέρες στο Ολύμπιο για να αρχίσω να περπατάω πάλι και να μπορώ να αυτοεξυπηρετούμαι και να σταθώ στα πόδια μου πάλι και 6 μέρες στη παθολογική γιατί ξανά ανέβασα πυρετό λόγω λοίμωξης αναπνευστικού από μικρόβιο της εντατικής που είχα πάρει και όταν έφυγα από το νοσοκομείο έπαθα και ουρολοίμωξη λόγω καθετήρα που είχα 40 μέρες. Όλα αυτά τα τράβηξα λόγω που δε πήγα να κάνω τα 2 εμβόλια όταν άνοιξε η πλατφόρμα για την ηλικία μου και είπα άσε να τα κάνω τον Αύγουστο με πρόλαβε λοιπόν ο covid με αποτέλεσμα παραλίγο να πεθάνω έλεγαν οι γιατροί στα αδέρφια μου και στο αφεντικό μου δεν τη βγάζει με τίποτα με έχουν τρυπήσει πάνω από 250 φορές αυτές τις 80 μέρες όποτε καλύτερα να έκανα 20 εμβόλια παρά όλα αυτά που έχω τραβήξει. Σας συνιστώ να κάνετε όλοι το εμβόλιο για να γλιτώσετε από αυτό το ύπουλο πράγμα που δε ξέρει κανείς πως θα τον χτυπήσει και επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές στη ΜΕΘ στη κλινική COVID στη Β´ παθολογική στο Ολύμπιον και εξαιρετικά το αφεντικό μου Τζανης Κρομμυδάκης τον αδερφό μου και την αδερφή μου με το γαμπρό μου που κάθε μέρα περνάνε τηλέφωνα τους γιατρούς κανονίζανε μου φέρνανε ότι μου χρειαζόταν και ήταν μαζί μου στη μεταφορά από το νοσοκομείο στο Ολύμπιο και από το Ολύμπιο στη Β´ παθολογική και τώρα στην έξοδο μου από το Ολύμπιον!!!!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα