Αποχωρεί από το «Happy Day» ο Δημήτρης Παπανώτας (βίντεο)

Όλα όσα είπε ο δημοσιογράφος για την απόφασή του να εγκαταλείψει την εκπομπή

Την ανατροπή έκανε στο φινάλε της εκπομπής «Happy Day» του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha», ο Δημήτρης Παπανώτας ανακοινώνοντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι αποχωρεί από την εκπομπή. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την απόφασή του αυτή, λέγοντας:

«Αλλιώς τα περιμέναμε, αλλιώς τα νομίζαμε και αλλιώς τελικά μας προέκυψαν, αλλά έτσι είναι η ζωή, κάποιες φορές έχει ανατροπές».

Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο Δημήτρης Παπανώτας και ανέφερε τα εξής:

«Οι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν, οι προσωπικές σχέσεις μένουν. Θέλω να ευχαριστήσω για αυτά τα 5 Happy Years τον Alpha, τον κ. Κοντομηνά, όλους όσοι πέρασαν από τη διεύθυνση του σταθμού, την κ. Βλαβιανού και όλες τις κυρίες των δημοσίων σχέσεων, την Μαίρη Παλιαλέξη και φυσικά εσένα Σταματίνα μου που μου έδωσες αυτή την ευκαιρία να είμαι δίπλα σου. Νιώθω ακόμα ότι είμαι στην οικογένεια του Alpha κι ελπίζω και ο Alpha να τρέφει τα ίδια αισθήματα για μένα. Όμως, δυστυχώς από τον Σεπτέμβρη δεν θα είμαστε μαζί. Θα είναι από τις λαμπρές σελίδες στην τηλεοπτική μου ιστορία».

Στην δική της αποφώνηση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ειδική μνεία στον Δήμο Βερύκιο, σημειώνοντας ότι δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει η συνεργασία τους την επόμενη χρονιά και πρόσθεσε:

«Φεύγω με μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί από τη μία ανυπομονούσα να έρθουν οι διακοπές μου, από την άλλη στεναχωρήθηκα με αυτό που έγινε με τον Δημήτρη, δεν θα το κρύψω. Κάθε τέλος είναι μια αρχή. Οι άνθρωποι φεύγουν για τους δικούς τους λόγους κάποιες φορές, αλλά κάπως εμείς θα την βρούμε πάλι την άκρη. Ο Δημήτρης φεύγει γιατί αποδέχτηκε μια πιο ενδιαφέρουσα πρόταση για εκείνον».

Διαβάστε επίσης