Αυτοκόλλητος ο Κωστούλας!!! Μέμφεται (και) τον εαυτό του…

Αυτός είναι που δήλωνε ότι μακάρι ο Ιβάν ν’ αγόραζε και τον Παναιτωλικό,

Αυτή είναι δήλωση του Κωστούλα στου Θωμαΐδη, σε ερώτηση για τον Κλάτενμπεργκ. Τα είπε όλα το παλικάρι από το Αγρίνιο: «Δεν είχαμε δικαίωμα να ψηφίσουμε. Δεν μας ρώτησε κανείς όπως δεν μας ρωτάνε και πολλά άλλα. Ο καθένας απ’ την πλευρά του τραβάει τον δρόμο του. Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό το πράγμα αν δεν υπάρξει διάθεση. Κάποτε είχαμε μαζευτεί 12 ομάδες και προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα μικρό βήμα ώστε να λέμε κι εμείς την άποψή μας, να έχουμε ένα μικρό όφελος σαν μικρότερες ομάδες και στο οικονομικό κομμάτι».

Και συνεχίζει: «Δεν τα καταφέραμε. Είμαστε κομπάρσοι πολλές φορές. Φταίμε κι εμείς γιατί κάποτε είχαμε μαζευτεί για να κάνουμε ένα μικρό βήμα και να λέμε την άποψή μας, όλες μας οι αποφάσεις ήταν παμψηφεί νωρίτερα στις συγκεντρώσεις που κάναμε μεταξύ μας εκείνη την περίοδο, υπογράφαμε όλοι τις αποφάσεις πριν μπει το θέμα στο κανονικό συμβούλιο της Λίγκας. Στη συνέχεια, έμπαινε το θέμα, γινόταν ψηφοφορία και δεν ψήφιζαν ούτε οι μισοί τότε, ενώ πριν από μισή ώρα είχαν υπογράψει».

Μάλιστα. Τα είπα αυτά ο Κωστούλας και μετά έτρεξε ν’ ανέβει στο άρμα του Σαββίδη. Αυτός είναι που δήλωνε ότι μακάρι ο Ιβάν ν’ αγόραζε και τον Παναιτωλικό, όπως αγόρασε την Ξάνθη, προφανώς. Και μετά, κατηγορεί τους «μικρούς». Αυτοί πρώτοι τρέχουνε να προλάβουν τους “μεγάλους” πριν τερματίσει πρώτος κάποιος άλλος μικρός…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα